СЕРТИФИКАТИ & ЛИЦЕНЦИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ

Лиценци

ЛИЦЕНЦА А

За изведувач на градби од прва категорија

ЛИЦЕНЦА Б

За проектирање на градби од втора категорија

ЛИЦЕНЦА Б

За изведувач на градби од втора категорија

Сертификати

ISO 9001: 2015

ISO 14001: 2015

ISO 45001: 2018

Контакт

Барате детали за понуда?
Имате прашање?
Контактирајте не преку формата подолу.

Loading
Your message has been sent. Thank you!