Сертификати & Лиценци

 
 
 
 
 

Лиценца А

 
 
За изведувач на градби од прва категорија
 
 
 

Лиценца Б

 
 
За проектирање на градби од втора категорија
 
 
 

Лиценца Б

 
 
За изведувач на градби од втора категорија
 
 
 
 

 
 

ISO 9001: 2015

 
 
 
 

ISO 14001: 2015

 
 
 
 

ISO 45001: 2018

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Контакт

 
Барате детали за понуда? Имате прашање?
Контактирајте не преку формата подолу.

 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
*